Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
nieuw
Ascorbinezuur E-300 – Vitamine C poederAscorbinezuur is een voedingszuur dat wordt gebruikt om de houdbaarheid van een product te verlengen. De stof heeft meerdere toepassingsmogelijkheden, maar wordt het vaakst gebruikt om de…
Nieuw
Xanthaangom Xanthaangom is een middel waar je voedsel meer verdikt of om een hogere viscositeit (stroperigheid) te krijgen. Je kunt het ook gebruiken als vervanger van gluten, emulgator en stabilisator. Bij gebruik van ongeveer…
Bakzout - Baking Soda Bakzout heet ook wel Baking Soda of Natriumbicarbonaat. Bakzout wordt gebruikt als rijsmiddel bij het bakken van brood, cake en koekjes. Het bakzout reageert tijdens het bakken met andere ingrediënten,…
Wijnsteenbakpoeder Deze biologische Wijnsteenbakpoeder is een bakpoeder welke je in dezelfde verhouding kunt gebruiken als gangbaar bakpoeder. Waar in een recept gevraagd wordt om bakpoeder, dan is dit altijd goed en gebruik je…
Ammoniumbicarbonaat Dit poeder valt tijdens het bakken uiteen in koolzuur en ammoniak. Het wordt gebruikt in vlak gebak zoals knäckebröd, eierkoeken, wafels en bepaalde koekjes. Het is belangrijk bakproducten met…
Johannesbroodpittenmeel De Johannesbroodboom bevat peulen en pitten die gedroogd worden en vermalen tot poeder, johannesbroodpitmeel. Een ideaal bindmiddel om vloeistof dikkker te maken. Johannesbroodpitmeel bindt direct (zelfs…