Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
nieuw
Ascorbinezuur E-300 – Vitamine C poederAscorbinezuur is een voedingszuur dat wordt gebruikt om de houdbaarheid van een product te verlengen. De stof heeft meerdere toepassingsmogelijkheden, maar wordt het vaakst gebruikt om de…
Nieuw
Xanthaangom Xanthaangom is een middel waar je voedsel meer verdikt of om een hogere viscositeit (stroperigheid) te krijgen. Je kunt het ook gebruiken als vervanger van gluten, emulgator en stabilisator. Bij gebruik van ongeveer…
Bakzout - Baking Soda Bakzout heet ook wel Baking Soda of Natriumbicarbonaat. Bakzout wordt gebruikt als rijsmiddel bij het bakken van brood, cake en koekjes. Het bakzout reageert tijdens het bakken met andere ingrediënten,…
Ammoniumbicarbonaat Dit poeder valt tijdens het bakken uiteen in koolzuur en ammoniak. Het wordt gebruikt in vlak gebak zoals knäckebröd, eierkoeken, wafels en bepaalde koekjes. Het is belangrijk bakproducten met…