Artikel 9 van 18

Notenbrood

€ 4,25 (inclusief btw)

Wat brood je nou? 

De noten in dit brood zijn knapperig en zorgen voor een brood met bite. De mix van walnoten, cashewnoten, hazelnoten en een vleugje karamel maakt dit broodje extra lekker!

 


 

Recept voor broodbakmachine

Broodmix:                           500 gram
Water:                                 250 - 270 ml
Olie:                                     20 ml
bakprogramma:                 standaard/basic


 

Recept voor in de oven

Meng 500 gram meel met 250-270ml water en 20 ml olie tot een samenhangende bal. Vergeet het bijgevoegde gistzakje niet in het deeg te mengen! Ongeveer 15 – 20 minuten kneden. Leg het deeg in een kom en dek deze af met een vochtige doek of huishoudfolie. Laat het deeg op een warme tochtvrije plaats ongeveer 60 minuten rijzen. Vet de vorm of plaat in met boter of olie. Druk de lucht uit het deeg, bol het op en plaats het in de vorm of op de plaat. Dek het deeg weer af en laat het 1-1,5 uur rijzen. Oven voorverwarmen op 220 graden. Zet het brood op een rooster in de oven. De bovenkant van het brood staat in het midden van de oven. Bak het brood ongeveer 35 minuten op 180-185 graden. Het brood is gaar als het losgaat van het blik. Keer het brood op een (taart)rooster en laat het uitdampen

 


 

Ingrediënten: tarwebloem, cashewnoten, walnoten, hazelnoten, tarwezemelen, droge bakkersgist, broodzout, dextrose, suiker, sojabloem , palmolie, tarwegluten, enzymen, gistextract, karamelpoeder (E150a)

Inhoud: 500 gram

Allergenen: gluten, tarwe, soja, noten

Voedingswaarde: per 100 gram
 

© 2018 - 2024 Wijchense Molen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel