Pannenkoeken
Pannenkoeken
Een feestje op tafel. Dat is de pannenkoek voor velen van ons. Onze pannenkoekenmix bevat de beste ingrediënten voor het bakken van dit oudhollands lekkernij.
Recept: Klop van bovenstaande ingrediënten een klontvrij beslag. Bak de pannenkoeken in een hete koekenpan aan beide zijden mooi goudbruin.
Pannenkoekenmeel: 500 gram
melk: 1000 ml
Zout een snufje
Eieren: 2 stuks
Ingrediënten: tarwebloem, boekweitmeel, rijstebloem
Allergenen: gluten, tarwe
Voedingswaarde: per 100 gram
Energie: 1469KJ / 350 kCal
Vetten: 1,7g
Verzadigde vetzuren: 0,3g
Koolhydraten: 70,5g
Suikers: 1,5g
Eiwitten: 11,0g
Vezels: 3,3g
Zout: 1,16g