Vorige Artikel 1 van 3 Volgende

Appeltaart

€ 2,75 (inclusief 9% btw)

Recept: Maak van de appeltaartmix, de boter en het ¾ deel van het ei een deegje. Bekleed de ingevette springvorm met ¾ deel van het deeg. Snij de appels aan partjes of blokjes en meng dit met de rozijnen. Doe de appelvulling in de springvorm en druk de appelvulling iets aan. Rol van de rest van het deeg strookjes en leg ze kruislings over de appeltaart. Bestrijk met het overgebleven ei de repen en randen. Bakken in een voorverwarmde oven van 160°C, ruim één uur.

Taartmix:                             450 gram
Roomboter                         150 gram
Eieren:                                 1 ei
Appels                                 1kg (ca. 6 stuks)
Rozijnen:                              75 gram

Inhoud: 450 gram



Ingrediënten: tarwebloem, basterdsuiker, rijsmiddel (E450i, E500), vanillesuiker,  zout, kaneel

Allergenen: gluten, tarwe

Voedingswaarde: per 100 gram
Energie:                               1512KJ / 359 kCal
Vetten:                                0,9g
Verzadigde vetzuren:        0,1g
Koolhydraten:                     79,6g
Suikers:                                35,6g
Eiwitten:                              7,1g
Vezels:                                 1,8g
Zout:                                    0,91g

© 2018 - 2021 Wijchense Molen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel