Vorige Artikel 13 van 13 Volgende

Banaan Cake

€ 3,95 (inclusief 9% btw)

Wat cake je nou? 

Banaan en chocolade gaan al jaren goed samen. In ijs, op de barbecue en nu ook samen in een bakblik!

 


 

Recept: Roer de boter/margarine luchtig m.b.v. een mixer ∙ voeg ⅔ deel van de cakemix toe, en daarna langzaam de eieren. Voeg nu de overgebleven cakemix toe ∙ roer het geheel tot een glad en klontvrij beslag ∙ vul het ingevette bakblik met beslag. Bak de molencake in een voorverwarmde oven van 160°C ongeveer een uur ∙ zet na 40 minuten bakken de oven 10 á 15 graden lager.

Cakemix:                             500 gram
Boter:                                  250 gram
Eieren:                                 250 gram (5 grote eieren)

Inhoud: 500 gram


 

Ingrediënten: suiker, tarwebloem,  emulgatoren E471, E472B, E477, rijsmiddelen E450, E500, zout, banaanaroma, glucosestroop, melkpoeder, verdikkingsmiddel E415, kleurstof E160B. Chocoladestukjes, suiker, cacaomassa, botervet, cacaopoeder, melkpoeder, natuurlijke vanille aroma.

Allergenen: gluten, tarwe, melk

Voedingswaarde: per 100gram
Energie:                               1634KJ / 390 kCal
Vetten:                                3,9g
Verzadigde vetzuren:        2,5g
Koolhydraten:                     80,6g
Suikers:                                45,2g
Eiwitten:                              5,3g
Vezels:                                 1,7g
Zout:                                    1,4g

 

© 2018 - 2021 Wijchense Molen Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel